Over mijn praktijk

Ik maak gebruik van verschillende diagnostische- en behandeltechnieken uit de Zuidoost-Aziatische traditie, zoals Chinese acupunctuur, Japanse meridiaan- acupunctuur, kinderacupunctuur en Chinese kruiden.

Samenwerken is voor mij heel belangrijk: met mijn TCM-collega’s en- mede door mijn locatie in gezondheidscentrum Kanaleneiland,- werk ik nauw samen met de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog verloskundige en huidtherapeut. Hierdoor ontstaat een volledig behandelplan waarmee u als cliënt optimaal kan helpen. Als u vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Maak een afspraak met mij!

Coquita van der Harst

Naam:
Coquita van der Harst

Geboortejaar:
1958

Geboorteplaats:
Bogota

Email:
cvanderharst@mac.com

Telefoon:
030-2917272

Over Coquita:

Na de studie fysiotherapie bij Thim van der Laan, is Coquita direct een opleiding acupunctuur gaan volgen. Zij heeft in Utrecht bij de EUTCM een TCM opleiding gedaan. In 1997 is zij in het Gezondheidscentrum Kanaleneiland zelfstandig gaan werken en heeft zij verschillende opleidingen Japanse Acupunctuur gevolgd: Manaka – en Toyohari. Ook is Coquita al geruime tijd zeer actief binnen de beroepsvereniging: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur(NVA).

Nederlandse Vereniging Acupunctuur

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur in zijn geheel of gedeeltelijk, raadpleeg daarvoor uw polis. Een consult acupunctuur kost bij ons 57,50 euro, u ontvangt een korting van 2,50 euro als u met pin of contact afrekent.