Over mijn praktijk

Ik maak gebruik van verschillende diagnostische- en behandeltechnieken uit de Zuidoost-Aziatische traditie, zoals Chinese acupunctuur, Japanse meridiaan- acupunctuur, kinderacupunctuur en Chinese kruiden.

Samenwerken is voor mij heel belangrijk: met mijn TCM-collega’s en- mede door mijn locatie in gezondheidscentrum Kanaleneiland,- werk ik nauw samen met de huisarts, fysiotherapeut, psycholoog verloskundige en huidtherapeut. Hierdoor ontstaat een volledig behandelplan waarmee u als cliënt optimaal kan helpen. Als u vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.

 

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie, ben ik direct begonnen met de opleiding acupunctuur, in 1991 heb ik mijn diploma gekregen.

In 1998 ben ik zelfstandig begonnen met mijn praktijken fysiotherapie en acupunctuur in het Gezondheidscentrum Kanaleneiland.

Afgelopen januari 2019 ben ik uit de maatschap fysiotherapie getreden, om me helemaal te richten op de acupunctuur, het vak waar mijn hart ligt.

Begin 2020 zal ik verhuizen van het Gezondheidscentrum Kanaleneiland naar de Praktijk Oorsprongpark in Utrecht. De naam Acupunctuur Kanaleneiland wordt dan Acupunctuur Oorsprongpark.

Historie:

1958-Geboren in Bogota

1978-VWO diploma

1985-Fysiotherapie diploma

1991- Acupunctuur diploma

1991- lidmaatschap NVA ( Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur)

Afdelingslid Gedrag en Welzijn,

Voorzitter afdeling Gedrag en Welzijn

Mede oprichter van een onafhankelijke Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijzen

Bestuurslid NVA

Organisatie van congressen

Voorzitter van de NVA

1998 tot 2019- maatschapslid Fysiotherape Kanaleneiland

1998 tot op heden -praktijk Acupunctuur Kanaleneiland

Maak een afspraak met mij!

Coquita van der Harst

Naam:
Coquita van der Harst

Geboortejaar:
1958

Geboorteplaats:
Bogota

Email:
cvanderharst@mac.com

Telefoon:
030-2917272

Over Coquita:

Na de studie fysiotherapie bij Thim van der Laan, is Coquita direct een opleiding acupunctuur gaan volgen. Zij heeft in Utrecht bij de EUTCM een TCM opleiding gedaan. In 1997 is zij in het Gezondheidscentrum Kanaleneiland zelfstandig gaan werken en heeft zij verschillende opleidingen Japanse Acupunctuur gevolgd: Manaka – en Toyohari. Ook is Coquita al geruime tijd zeer actief binnen de beroepsvereniging: Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur(NVA).

Nederlandse Vereniging Acupunctuur

Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden acupunctuur in zijn geheel of gedeeltelijk, raadpleeg daarvoor uw polis. Een consult acupunctuur kost bij ons 57,50 euro, u ontvangt een korting van 2,50 euro als u met pin of contact afrekent.